Avtomobilski nadstreški in nadstreški za terase

Želite zaščititi svoje vozilo pred točo ali močnim soncem? Ne želite več drgniti zamrznjenih stekel? Avtomobilski nadstreški so prava rešitev.

Nudimo vam izdelavo vseh vrst nadstreškov po naročilu.

Za vas smo dosegljivi na

041 933 356


 

Za vse informacije nas kontaktirajte

Ime in priimek

Email

Telefon

Sporočilo

 

 Trenutno nadstreški predstavljajo pomemben dodatek pri stanovanjski hiši. Najpogosteje se ljudje odločajo za naslednje vrste nadstreškov:

  • avtomobilski nadstreški
  • nadstreški za terase
  • nadstreški za vhode v objekte

 Z večletnimi izkušnjami, ki jih imamo pri izdelavi in montaži nadstreškov, so nadstreški postali najbolj željen proizvod v zadnjih letih. Nadstreški predstavljajo dodatno zaščito pred vremenskimi vplivi, hkrati pa lahko služijo tudi kot okras vaši okolici hiše. Največkrat gre za senčenje avtomobilov in teras, hkrati pa tudi za zaščito vozil pred točo, snegom, ledom, …

Na voljo so vam nadstreški z ravno ali poševno streho. Lahko so samostojni ali postavljeni oz. montirani na že obstoječ objekt. V podjetju izdelujemo in montiramo nadstreške iz različnih materialov:

  • leseni nadstreški
  • kovinski nadstreški

 Kritina je odvisna od vsakega posameznika. Lahko se uporabijo lahke poli karbonatne plošče, betonski strešniki, pločevina, sika folija (pri ravnih strehah) ter številne druge.

Izdelava nadstreškov nam predstavlja poseben izziv, saj naši nadstreški niso narejeni serijsko, temveč so unikatni. Avtomobilski nadstreški so vedno narejeni po želji stranke ter predhodnim ogledom lokacije. V kolikor želite kakršen koli nasvet nas kontaktirajte.